Aanleg

Het aanleggen van een compleet nieuwe of het renoveren van uw tuin is bij ons in goede handen. Aanleggen van een nieuwe tuin vergt het nodige vakmanschap. Gevoel en liefde voor het vak is nodig. Dit zijn de ingrediënten om u de tuin van uw dromen te maken.

 

Bij het aanleggen moet er ook rekening mee gehouden worden met allerlei zaken, zoals bloeiperiodes van beplanting, stijl, functionaliteit en natuurlijk budget. Bij ons staat kwaliteit, precisie en vakmanschap voorop.

IMG_3183

 

De gehele tuin aanleggen , gedeeltelijk of zelfs een kleine verandering is mogelijk . We zullen eerst langs komen om uw wensen op papier te zetten , zodat we een schets kunnen maken net zo lang tot u er tevreden over bent . Pas dan gaan we over tot het aanleggen van de tuin.

 

Hoveniersbedrijf Cavus is een eenmansbedrijf dat zich vooral richt op het aanleggen van tuinen met een maximum oppervlakte van ong 500 m2, grotere oppervlakten kunnen in overleg worden aangenomen.

Echter richten wij ons voornamelijk op de kleine en middelgrote tuinen. Wij verzorgen de gehele aanleg inclusief bestrating, vijvers, vlonders en pergola ’s